Klassement Move4AIR Flow #2.0

Move4AIR Flow #2.0 zit erop! Maar liefst 108 deelnemers, waarvan 16 CF’ers, zijn 28 dagen lang in beweging geweest om hun sportieve challenge te behalen én geld op te halen voor onderzoek tegen taaislijmziekte.

 

 

 

 

Week 3

Voor vele deelnemers is de eindstreep bijna inzicht! Ook voor Harold Bouwman die 741 kilometer van de Quatro Elfsteden Fiets Challenge op zijn teller heeft staan. Een fantastische prestatie. Succes met de laatste kilometers!

 

Klassement challenges

 

 

 

 

Week 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marijke Lagas is een van onze Taaie Toppers en weet als CF’er als geen ander hoe belangrijk bewegen is. Dankzij het nieuwe medicijn (Kaftrio) gaat het heel goed met haar. Ze heeft met deze challenge al €4.345,- euro opgehaald en blijft samen met alle anderen in beweging, want dat het goed gaat gunt ze iedereen. Ga zo door, kanjer!

 

Klassement challenges

 

  

   

 

 

Week 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kees Donker zet zich niet alleen in voor Move4AIR, maar gaat ook al jaren mee als vrijwilliger met Skate4AIR. Tijdens deze challenge gaat hij de uitdaging aan om elke dag 10.000 stappen te wandelen. En met €456 op de donatieteller gaat hij als een speer. Zet hem op Kees!

 

Klassement challenges