Move4AIR Flow #2.0

 • Vijfsteden Run Challenge (75 km)
 • 5.000 Stappen challenge (100 km)
 • 10.000 Stappen challenge (200 km)
 • Special Elfsteden Fiets Challenge (523 km)
 • Quatro Elfsteden Fiets Challenge (800 km)
 • Helftsteden Skeeler Challenge (100 km)
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 5.000 (81%)

Tijdens de nieuwe Move4AIR Flow van maandag 21 maart t/m zondag 17 april 2022 lopen er verschillende individuele challenges en dagen we jullie uit om in beweging te komen tegen taaislijmziekte. Je kiest een challenge die bij je past en schrijft je individueel kosteloos in. We vragen je een minimaal sponsorbedrag van €25,- op te halen.

Je legt een virtueel parcours af, houd je gemaakte kilometers bij en gaat de strijd aan met de andere deelnemers binnen deze challenge. Zo brengen wij iedereen in beweging én bij elkaar.

 

Wat gaan we doen?

 • Bewegen voor jezelf en voor een fantastisch doel: genezing van taaislijmziekte!
 • In 4 weken (28 dagen) zoveel mogelijk kilometers maken met een uitdagende challenge in jouw favoriete sport
 • Kosteloos inschrijven als individu
 • Je haalt individueel een minimum sponsorbedrag van €25 op aan sponsorgeld 
 • Je krijgt toegang tot het platform Challenge Hound met de route, de klassementen en overige deelnemers van jouw challenge om virtueel de strijd met elkaar aan te gaan
 • Virtuele medaille na afloop van de challenge
 • Beloning na de finish bij het behalen van tussenklassementen

 

De challenges

Hardlopen Vijfsteden Run Challenge 75 km
Wandelen 5.000 Stappen Challenge 100 km
Wandelen 10.000 Stappen Challenge 200 km
Fietsen Special Elfsteden Fiets Challenge 532 km
Fietsen Quatro Elfsteden Fiets Challenge 800 km
Skeeleren Helftsteden Skeeler Challenge 100 km

Op iedere challenge-pagina vind je meer informatie en een uitleg over deelname en inschrijving.

 

Zien we jou aan de start van één van deze Move4AIR challenges? Of wil jij op een andere manier bijdragen?

Om de gemaakte kilometers bij te houden, maakt Move4AIR gebruik van de Strava App en het platform van Challenge Hound. Door Strava met Challenge Hound te koppelen, wordt elke activiteit van jou geregistreerd en automatisch opgenomen in het klassement. Je kan ook je sporthorloge of andere apps met Strava koppelen.

 

Stappenplan

In het stappenplan hieronder vind je meer informatie over hoe je je moet inschrijven. 

Stap 1 Schrijf je in 

Schrijf je in voor Move4AIR en meld je aan voor één van de challenges. Inschrijven voor Move4AIR is kosteloos. Door je in te schrijven maak je een actiepagina aan en ontvang je een automatische bevestiging. Schrijf je hier in!

  

Stap 2 De Strava App

Ga naar de app store op je telefoon en zoek naar Strava. Bovenaan de lijst verschijnt de 'Strava GPS Running en Cycling' app met een oranje icoontje. Download en open de app op je telefoon, wanneer de download voltooid is.

Je maakt een gratis account aan via de app of via https://www.strava.com/. Je kan je op drie manieren registreren: via Facebook, met Google of je e-mailadres.

Maak een wachtwoord aan en je bent klaar om Strava te gebruiken. Het maakt niet uit of je je profiel op privé of openbaar zet. Je activiteiten worden sowieso geregistreerd voor de Move4AIR Challenge. Houd jij je resultaten bij met bijvoorbeeld bijv. Garmin of Fitbit? Koppel die app dan met Strava. Hoe je met Strava synchroniseert, lees je hier

Let op: je hebt geen betaald account nodig voor Strava. Je kan kiezen voor een gratis lidmaatschap. Strava biedt je eerst de betaal variant aan, die je dus kan overslaan.  

 

Stap 3 Koppel Strava aan Challenge Hound

Om het klassement en je progressie bij te houden, maken we gebruik van het platform Challenge Hound. Via deze website log je in met je Strava account, zodat beide pagina's gekoppeld zijn en je activiteiten automatisch worden bijgewerkt. Na je inschrijving op de Move4AIR website, ontvang je een uitnodiging voor Challenge Hound. Bekijk deze pagina deze video voor een instructie. 

 

 

Stap 4 Ready Set... Move!

Zorg dat je bij elke activiteit jouw kilometers registeert. In de Strava app klik je op opnemen. Selecteer jouw sport door op het icoontje in het midden te drukken en druk op start. Of zet jouw sporthorloge aan, als je deze hebt gekoppeld aan Strava.

Ben je een keer vergeten om Strava aan te zetten? Geen nood, je kan jouw activiteiten handmatig toevoegen op Challenge Hound. Wij vertrouwen erop dat je altijd eerlijk je activiteiten invoert.

 

Stap 5 Deel & Doneer

Met je deelname aan Move4AIR haal je een minimum van €25 aan sponsorgeld op voor onderzoek naar taaislijmziekte. Maak je actiepagina persoonlijk door foto's, video's en je motivatie voor deelname toe te voegen. Deel je actiepagina met jouw achterban en laat ze weten dat jij met een fantastische Challenge meedoet!  

Succes met de Move4AIR challenge. SamenAlleen bewegen tot het niet meer nodig is!

 

Doe mee! 

Bekijk alle
€ 15 22-04-2022 | 17:27 Aan: Trap CF de wereld uit
€ 25 22-04-2022 | 09:17 Aan: Fietsen maar
€ 25 22-04-2022 | 00:25 Aan: D
€ 30 21-04-2022 | 19:57 Aan: BarMoves4AIR
€ 30 20-04-2022 | 14:39 Aan: Hanwalk Top, de 100 km zit erop!